Jump to Navigation

Disclaimer

De inhoud (tekst, grafieken en beeldmateriaal) opgenomen of beschikbaar gesteld via de website http://www.hematologie-amc.nl/, is niet bedoeld als vervanging van professioneel medische hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening. De informatie op deze website is niet geschikt voor (zelf-)diagnose of behandeling. Bezoekers wordt geadviseerd altijd tijdig een arts te raadplegen bij vragen of bij klachten en symptomen die aanleiding kunnen geven tot aanvullende onderzoeken, diagnose of medische hulp.

Hoewel de informatie op de website http://www.hematologie-amc.nl door de afdeling hematologie van het AMC met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en onderhouden, kan er geen garantie worden gegeven voor de juistheid, actualiteit en volledigheid. De afdeling hematologie van het AMC aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's op deze website. De afdeling hematologie van het AMC wijst iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van deze website nadrukkelijk af.

Auteursrecht

De informatie op deze site mag worden gebruikt, op voorwaarde dat bij ieder onderdeel de bron vermeld wordt (in de vorm van een link naar deze website).

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan de afdeling hematologie van het AMC worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. De afdeling hematologie van het AMC heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.